maandag 2 januari 2012

Fooooooood of lekker eten in Hawaii

Hier in Hawaii gaan we graag winkelen, niet alleen omdat de winkels hier altijd open zijn, ook op zondag, maar ook omdat je hier dingen vindt die je thuis niet kan kopen. Zoals grote bussen melk en fruitsap van wel bijna 4 liter (hier heet dat een gallon). En hele grote zakken met nacho chips. Na gespeeld te hebben op strand en in de zee kijken we soms met papa naar Amerikaans voetbal. Papa maakt dan pina colada's, voor ons zonder alcohol. Ik vind het niet lekker, Micha wel. Gelukkig wordt er straks gebarbecued. Typisch voor hier is 'shaved ice', een soort waterijs met verschillende smaken en kleuren. We hebben ook al rare dingen gegeten, zoals 'poke'. Dat is rauwe vis in kleine blokjes met verschillende sauzen. De rauwe inktvis vond ik heel lekker. Met mama hebben we ook al eens Portugese donuts gegeten, dat heet malasada's, sommige waren gevuld met kokoscreme, heel lekker. Je vindt hier veel Japans (sushi)en Chinees eten, binnenkort gaan we eens naar Chinatown voor dim sum. Maar het allerlekkerste vinden we de smoothies van Jamba Juice, daar kiezen we elke keer een nieuwe smaak, Mango Madness of Strawberry Banana. Eten is hier elke dag een beetje feest! Gelukkig nieuwjaar iedereen!

3 opmerkingen:

 1. jullie lopen daar wel lekker te smikkelen van die gekke kleurtjes. hopelijk kleurt je mond dan niet blauw of groen,...
  smakelijk nog!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmmm lekker ! Zeg regent het daar eigenlijk vaak, want dat heb ik nu al een aantal keren gelezen. Is het dan ook warme regen?

  Liesx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey jongens,

  Het ziet er daar nog steeds geweldig leuk uit! Je maakt ons toch een beetje jaloers hoor!
  Vandaag is hier de school weer gestart. Verschrikkelijk koud, de verwarming was niet opgezet en ons klasje was lekker koud.
  Verder is alles hier wel ok, nog steeds geen vlokje sneeuw, en nog altijd bijna 10°C. Spijtig, maar ja ...
  Geniet nog van de laatste dagen!

  Knuffel

  juf Katrien

  PS: en een heeeeeel gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen