zaterdag 24 december 2011

Kerstavond in WaimanaloKerstavond en ook nu vallen er hier twee jongens weerom gauw in slaap. Het zal de zeelucht zijn en de wind en golven die we horen in ons huis waar de ramen immer open staan. Er werd nog even gekeken naar de palmboom met lichtjes, dienst doend als kerstboom dit jaar, en de pakjes eronder. Morgenvroeg wordt er pas opgestaan als het licht is buiten, dus iets voor 7u, zeiden mama en papa, niet daarvoor. Jongens beloofden plechtig te wachten.
Wat een ongewone Kerst dit jaar. We spendeerden uren vandaag op verschillende stranden. Zand en golven in verschillende vormen. Met soms surfers die op deze golven leken te dansen en te rijden. Op alle stranden wordt er gespeeld, veel en wild gespeeld, in het zand en in het water. Krabben werden gevangen en kregen een naam. Papa Jo zwom zelfs naar een eilandje en zag schildpadden naast zich zwemmen. We zagen gigantisch gerimpelde bergketens precies begroeid met mos, tot aan het water komen. Hier op dit eiland werd Jurassic Park gefilmd. Geen kerstdiner voor ons, maar een maaltijd langs de kant van de weg, in een zogenaamde 'shrimp truck'. We likten letterlijk onze vingers af. Morgenvroeg heeft mama Ann een kerstonbijt beloofd, iets minder vettig maar wellicht even prettig :)

4 opmerkingen:

 1. Kerst zag er lichtelijk anders uit bij ons en ook de boom was iets klassieker. Hoewel we de avond ook hebben afgsloten bij tropische temperaturen ( sauna ;) Fijn dat er toch nog constanten zijn zoals het familiegebeuren, lekker eten en ...pakjes. Waar ter wereld je ook bent!

  Geniet nog van jullie avontuur.
  Katleen en Dries

  P.S. De blog van de twee coole kids is super. We love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ;-) volgend jaar kunnen jullie misschien een palmboom in Leuven zetten, de verwarming op 10 en een plonsbad in de keuken met een coctailbar! een gelukkige kerst alvast voor dit jaar!
  tante Katrien, Peter, Pieter en Gert

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We spelen, speciaal voor jullie, Jingle Bells op de ukulele, goed?

  BeantwoordenVerwijderen